NL

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Achter Elke serie

softsmooth series

Nanokeratin System

Nanokeratin System vult de vitaliteit en flexibiliteit van het haar aan, door keratine te verrijken, collageen te verhelderen en een zijdeglans naar voren te halen. Dit komt door het intrekken van aminozuren, vitaminen en essentiële oliën. Verrijking van keratine In oorspronkelijke staat is keratine een vezelstructuur met natuurlijke proteïnen. Het is een essentiële ‘gezondheid bepalende’ factor in het haar. Keratine zorgt voo...

Lees meer

Nanokeratin System vult de vitaliteit en flexibiliteit van het haar aan, door keratine te verrijken, collageen te verhelderen en een zijdeglans naar voren te halen. Dit komt door het intrekken van aminozuren, vitaminen en essentiële oliën.

Verrijking van keratine


In oorspronkelijke staat is keratine een vezelstructuur met natuurlijke proteïnen. Het is een essentiële ‘gezondheid bepalende’ factor in het haar. Keratine zorgt voor elasticiteit en anti statische eigenschappen die schadelijke stoffen afstoot. Daarbij heeft het een hoge water absorberende functie. Wanneer keratine in geconcentreerde vorm wordt aangebracht, dringt het diep door in het haar en zorgt het voor een intensieve behandeling die een natuurlijk herstel van de gehele haarstructuur nabootst. Keratine is de essentie van gezonde haar. Het regenereert, repareert en brengt haar weer tot leven.

Verklaring van collageen


Collageen is het meest belangrijke eiwit binnen ons bindweefsel en vormt zelfs ongeveer 30% van ons lichaam. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Het is een essentieel onderdeel van lichaamsherstel. Naast water, is collageen de belangrijkste structuur in ons lichaam. Het zorgt voor 25- tot 30% van de in ons lichaam aanwezige proteïne. Naarmate we ouder worden, wordt ons haar dunner, dof of futloos. De collageen boost van Nanokeratin System versterkt het haar en maakt het haar dikker. Hierdoor ziet het er weer voller uit!

De magie van zijde


Zijde is een lang gekoesterde en dure substantie. Het wordt niet zomaar ‘de prinses van stoffen’ genoemd. Toen het omstreeks 2700 voor Christus ontdekt werd in China, was het meteen zijn gewicht in goud waard. De paden die gebruikt werden om dit waardevolle materiaal te exporteren werden later wereldberoemd als ‘de Zijderoute’. Zijde bezit uitstekende vocht vasthoudende eigenschappen. Daarbij is deze natuurlijke proteïne bron voedend voor haar en biedt het een beschermende barrière. Zijde voegt glans en body toe. Uw haar zal beter handelbaar worden.
 

More Articles

  • nanoSmooth pure series
    nanoKplex series
    nanoSmooth pure Refortify series
Dicht

Dank u

Voor het inschrijven op het Nanokeratin System professional gedeelte.
Check aub uw email adres om uw account te activeren

REVEAL Uw Behandeling

Dicht

HERSTART uw haar met een klik

Bedenk hoe uw haar zou kunnen zijn...

Laat ons uw haar pamperen met gratis persoonlijk haar advies, om uw haar REVOLUTIE meteen te beginnen.

Begin

Hoe zou u uw haar omschrijven?

Natuurlijk onbehandeld haar
Gekleurd/getint haar
Kwetsbaar/chemisch behandeld haar
volgende

Heeft u haar één van de volgende behandelingen ondergaan?

Kleuren
Highlights zetten
Braziliaans stijlen
Japans stijlen
Blonderen
Permanent stijlen
Permanent golven
Frequent föhnen of stijltang gebruiken
Nee, mijn haar heeft geen enkele behandeling ondergaan
terug volgende

Wat is de conditie van uw haar?

Zeer beschadigd door verschillende behandelingen
Gematigd beschadigd door schadelijke milieu elementen en schadelijke materialen (UV stralen, chlorine, zout water.)
Gematigd beschadigd door veelvuldig föhnen of gebruik van stijltang
Gezond
terug volgende

Welke haar VOORDELEN zou u willen bereiken?

Ik wil mijn haar conditie HERSTARTEN en zware schade veroorzaakt door chemische behandelingen HERSTELLEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
terug volgende

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Omgevingsfactoren hebben uw haar beschadigd, mogelijk zelfs de fragiele proteinen in uw haar verbrand, waardoor het oncontroleerbaar, kroezig en levenloos is. Uw haar heeft een RE-VIVAL nodig dat het haar nieuwe energie zal geven en de cellen zal vernieuwen. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect tegemoet komt aan de behoeften van uw haar.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Kleurbehandelingen hebben ervoor gezorgd dat uw haar schadelijke substanties absorbeert. Hierdoor wordt de kracht en uitstraling aangetast. Haarproducten voor dagelijks gebruikt hebben mogelijk geleidt tot een geleidelijke vervaging van uw haarkleur. Uw haar moet professioneel VERSTERKT beschermd worden tegen giffen uit het milieu en de kleuren moeten weer tot LEVEN worden gebracht. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Chemische behandelingen hebben uw haar vatbaar voor beschadiging door milieu elementen gemaakt. Hierdoor breekt het sneller en wordt het droger. Wat uw haar nodig heeft is een verbeterde vochtbalans, bescherming en professionele RE-HABILITATIE. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN