NL

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Over ons

Een bundeling van schoonheid, wetenschap en welzijn!

Nanokeratin System is een wereldwijde en vooruitstrevende leider in professionele haarverzorgingstechnologie. Nanokeratin System biedt een wetenschappelijk bewezen oplossing voor beschadigd haar. Geïnspireerd door de natuur heeft Nanokeratine een unieke en innovatieve formule gevonden om beschadigd, droog of pluizig haar te herstellen. Op moleculair niveau wordt het haar hersteld en verbeterd. Wij zijn trots op het voortdurende- en hoogstaande onderzoek door het Nanokeratin System Laboratory en ons netwerk van streng geselecteerde wereldwijde partners. Onze kennis van haargezondheid en mode trends heeft tot superieure producten voor haarprofessionals en de styling community geleidt.

Onze technologie
Nanokeratin System heeft gepatenteerde en unieke producten samengesteld. Verrijkt met ingrediënten die zijn ontstaan uit moleculair onderzoek. Deze ingrediënten verrijken zelfs de kleinste haarvezels en activeren de innerlijke haarkern en creëren een ondoordringbaar schild voor de elementen.

Onze producten
Nanokeratin System heeft een reeks zeer effectieve producten ontwikkeld voor de echte professionals. De Nanokeratin System producten herstellen haar in iedere staat. Stylisten zijn dankzij Nanokeratin System in staat hun cliënten het beste te geven. Zo hebben zij de vrijheid om zelfs de meest vooruitstrevende haar ontwerpen te creëren. Uiteraard zijn onze producten ook gewoon thuis te gebruiken.

Onze ingrediënten
Onze onderscheidende formule is gebaseerd op een technologie die bestaat uit natuurlijke- en biologische ingrediënten die meerdere heilzame eigenschappen voor uw haar bieden. Denk aan diverse vitaminen en essentiële oliën. Deze componenten verrijken het haar en verzekeren het beste resultaat.

Onze cliënten
Wij luisteren goed naar u om te kunnen blijven innoveren en onze technologie nóg verder te perfectioneren. Uw haar is essentieel voor uw uiterlijk, uw lifestyle en zelfs voor wie u bent. Wij bieden u als moderne vrouw een boost en geven uw haar precies wat het nodig heeft.

Onze salons
Wij bieden een inspirerende omgeving voor haar specialisten en (haar) stylisten. Nanokeratin System biedt kapsalons langdurige haar herstellende oplossingen voor hun klanten. Daarbij ook de mogelijkheid om zeer technische en vooruitstrevende haarstijlen te creëren. De artistieke vrijheid is zo weer een stukje groter geworden.

Onze partners
Nanokeratin System is een wereldwijde onderneming met vestigingen in ieder continent. Wij steunen ons netwerk van distributeurs, aangesloten kapsalons en onze groeiende internationale clientèle. Wij zijn trots op onze partners als de motor voor groei en evolutie. Zij zijn onmisbaar om de boodschap van Nanokeratin System te verkondigen!

Onze duurzaamheid
Onze unieke en innovatieve formule zijn gemaakt van natuurlijke en ecologisch gecertificeerde ingrediënten. Onze flessen en verpakkingen zijn recyclebaar en wij gebruiken ‘groene’ technologie om zo min mogelijk afval te produceren! Bovendien gebruiken wij lokale leveranciers om koolstofuitstoot te minimaliseren.


 

Dicht

Dank u

Voor het inschrijven op het Nanokeratin System professional gedeelte.
Check aub uw email adres om uw account te activeren

REVEAL Uw Behandeling

Dicht

HERSTART uw haar met een klik

Bedenk hoe uw haar zou kunnen zijn...

Laat ons uw haar pamperen met gratis persoonlijk haar advies, om uw haar REVOLUTIE meteen te beginnen.

Begin

Hoe zou u uw haar omschrijven?

Natuurlijk onbehandeld haar
Gekleurd/getint haar
Kwetsbaar/chemisch behandeld haar
volgende

Heeft u haar één van de volgende behandelingen ondergaan?

Kleuren
Highlights zetten
Braziliaans stijlen
Japans stijlen
Blonderen
Permanent stijlen
Permanent golven
Frequent föhnen of stijltang gebruiken
Nee, mijn haar heeft geen enkele behandeling ondergaan
terug volgende

Wat is de conditie van uw haar?

Zeer beschadigd door verschillende behandelingen
Gematigd beschadigd door schadelijke milieu elementen en schadelijke materialen (UV stralen, chlorine, zout water.)
Gematigd beschadigd door veelvuldig föhnen of gebruik van stijltang
Gezond
terug volgende

Welke haar VOORDELEN zou u willen bereiken?

Ik wil mijn haar conditie HERSTARTEN en zware schade veroorzaakt door chemische behandelingen HERSTELLEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
terug volgende

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Omgevingsfactoren hebben uw haar beschadigd, mogelijk zelfs de fragiele proteinen in uw haar verbrand, waardoor het oncontroleerbaar, kroezig en levenloos is. Uw haar heeft een RE-VIVAL nodig dat het haar nieuwe energie zal geven en de cellen zal vernieuwen. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect tegemoet komt aan de behoeften van uw haar.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Kleurbehandelingen hebben ervoor gezorgd dat uw haar schadelijke substanties absorbeert. Hierdoor wordt de kracht en uitstraling aangetast. Haarproducten voor dagelijks gebruikt hebben mogelijk geleidt tot een geleidelijke vervaging van uw haarkleur. Uw haar moet professioneel VERSTERKT beschermd worden tegen giffen uit het milieu en de kleuren moeten weer tot LEVEN worden gebracht. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Chemische behandelingen hebben uw haar vatbaar voor beschadiging door milieu elementen gemaakt. Hierdoor breekt het sneller en wordt het droger. Wat uw haar nodig heeft is een verbeterde vochtbalans, bescherming en professionele RE-HABILITATIE. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN