NL

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Schrijf u in voor de Nanokeratin System nieuwsbrief en hoor meer over toekomstige producten, diensten, evenementen en algemene informatie.

Customer
Professional

Sign up to receive s from Nanokeratin system

Onze visie

De wedergeboorte van perfect haar!

Nanokeratin System is ontwikkeld om vrouwen een écht effectieve oplossing voor haar herstel te bieden. Wij zijn vastberaden om vrouwen van alle leeftijden weer gezond, glad en glanzend haar te laten hebben.

Wij geloven dat ware schoonheid voortkomt uit een goede gezondheid. Wanneer een vrouw zich gezond, zelfbewust en vrolijk voelt, hangt dit aura om haar heen. Wij creëren producten die het haar van binnenuit laten stralen. Hierdoor voelen vrouwen zich op hun beste en leven zij hun leven zoals ze dat willen! Onderstaande punten garanderen een superieur resultaat.

Wetenschap en technologie
Door de hoogste kwaliteit te combineren met natuurlijke ingrediënten en baanbrekende technologie van het International Nanokeratin System Lab, is een hele reeks haarbehandelingsproducten ontstaan die uw haar tot in de kern repareren!

Bewezen in de praktijk
Onze producten zijn wereldberoemd omdat ze doen wat wij beloven. Nanokeratin System zorgt ervoor dat uw haar de potentie benut! Vrouwen en kappersprofessionals worden geïnspireerd door –en krijgen meer zelfvertrouwen met- Nanokeratin System producten. Probeer het en laat u overtuigen.

Totale aanpak van uw haar
Nanokeratin System gebruikt veilige en volledig natuurlijke premium ingrediënten, die een lange termijn oplossing bieden voor uw haarproblemen. Standaard producten zullen daarentegen op de lange termijn schade veroorzaken.

Luisteren naar onze klanten
Wij luisteren naar u om onze oplossingen en productaanbod verder te verfijnen. Wij waarderen uw haar net zoveel als u!

Topkwaliteit ingrediënten
Onze authentieke formule is gebaseerd op nabootsing van biologische processen, aangevuld met aminozuren en een selectie van streng geselecteerde vitaminen en essentiële oliën.

Partners
Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf met activiteiten in elke continent. We waarderen en steunen ons netwerk van distributeurs en onze groeiende internationale clientèle.

Duurzaamheid
Onze unieke innovatieve formules zijn gemaakt van natuurlijke en ecologisch gecertificeerde ingrediënten. Onze flessen en verpakkingen zijn recyclebaar, wij gebruiken ‘groene’ technologie om afval te verminderen. Bovendien werken wij bij voorkeur samen met lokale leveranciers om koolstof uitstoot te minimaliseren.

Dicht

Dank u

Voor het inschrijven op het Nanokeratin System professional gedeelte.
Check aub uw email adres om uw account te activeren

REVEAL Uw Behandeling

Dicht

HERSTART uw haar met een klik

Bedenk hoe uw haar zou kunnen zijn...

Laat ons uw haar pamperen met gratis persoonlijk haar advies, om uw haar REVOLUTIE meteen te beginnen.

Begin

Hoe zou u uw haar omschrijven?

Natuurlijk onbehandeld haar
Gekleurd/getint haar
Kwetsbaar/chemisch behandeld haar
volgende

Heeft u haar één van de volgende behandelingen ondergaan?

Kleuren
Highlights zetten
Braziliaans stijlen
Japans stijlen
Blonderen
Permanent stijlen
Permanent golven
Frequent föhnen of stijltang gebruiken
Nee, mijn haar heeft geen enkele behandeling ondergaan
terug volgende

Wat is de conditie van uw haar?

Zeer beschadigd door verschillende behandelingen
Gematigd beschadigd door schadelijke milieu elementen en schadelijke materialen (UV stralen, chlorine, zout water.)
Gematigd beschadigd door veelvuldig föhnen of gebruik van stijltang
Gezond
terug volgende

Welke haar VOORDELEN zou u willen bereiken?

Ik wil mijn haar conditie HERSTARTEN en zware schade veroorzaakt door chemische behandelingen HERSTELLEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
Ik wil mijn haartint, tekstuur en conditie weer tot VERJONGEN.
terug volgende

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Omgevingsfactoren hebben uw haar beschadigd, mogelijk zelfs de fragiele proteinen in uw haar verbrand, waardoor het oncontroleerbaar, kroezig en levenloos is. Uw haar heeft een RE-VIVAL nodig dat het haar nieuwe energie zal geven en de cellen zal vernieuwen. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect tegemoet komt aan de behoeften van uw haar.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Kleurbehandelingen hebben ervoor gezorgd dat uw haar schadelijke substanties absorbeert. Hierdoor wordt de kracht en uitstraling aangetast. Haarproducten voor dagelijks gebruikt hebben mogelijk geleidt tot een geleidelijke vervaging van uw haarkleur. Uw haar moet professioneel VERSTERKT beschermd worden tegen giffen uit het milieu en de kleuren moeten weer tot LEVEN worden gebracht. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN

Gefeliciteerd!

! Het HERSTARTEN van uw haar proces is begonnen. Uw persoonlijke diagnose:

Chemische behandelingen hebben uw haar vatbaar voor beschadiging door milieu elementen gemaakt. Hierdoor breekt het sneller en wordt het droger. Wat uw haar nodig heeft is een verbeterde vochtbalans, bescherming en professionele RE-HABILITATIE. Wij hebben een oplossing geformuleerd die perfect past bij wat uw haar nodig heeft.

MIJN RESULTATEN